Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

20 Ιουλ 2011

Σήμερα η πολυαναμενόμενη συναυλία των Bon Jovi

Σχεδόν sold-out λίγο πριν το τέλος της παγκόσμιας τουρνέ τους
Αθήνα
Ξεχάστε την κρίση, τη χρεοκοπία (επιλεκτική ή όχι) και τα μύρια οικονομικοπολιτικοκοινωνικά προβλήματα της Ελλάδας. Οχι διά παντός. Για μια βραδιά. Διότι οι Bon Jovi το ροκ συγκρότημα από το παρακατιανό Νιου Τζέρσι που έχει πουλήσει πάνω από 130 εκατομμύρια άλμπουμ και έχει στο ενεργητικό του δεκάδες μεγάλες επιτυχίες, επισκέπτεται την Τετάρτη 20 Ιουλίου την Αθήνα για να δώσει (επιτέλους) μία από τις πιο πολυαναμενόμενες συναυλίες του φετινού (δύσκολου) καλοκαιριού.

Η εμφάνισή των Bon Jovi είναι μία από τις τελευταίες της παγκόσμιας Greatest Hits τουρνέ τους, για την (υπερ)παραγωγή της οποίας δεν έχουν λυπηθεί τα χρήματα. 10 LED οθόνες θα ταξιδέψουν στην ελληνική πρωτεύουσα. Θα τις συνοδεύσει η τεχνολογία Roboscreen: 5 κατα παραγγελία φτιαγμένα ρομποτικά «πλοκάμια», καθένα από τα οποία μετακινεί μια υψηλής ευκρίνειας βιντεο-οθόνη. Τα πλοκάμια αυτά κινούνται καθ' όλη τη διάρκεια του σόου και χρησιμεύουν όχι μόνο για να πλησιάζουν στο κοινό, δίνοντάς του καλύτερη ορατότητα στη σκηνή, αλλά και ως σκάλα για τον Τζον Μπον Τζόβι.

Το πώς ακριβώς γίνεται αυτό θα πρέπει να περιμένετε να το δείτε. Στο ΟΑΚΑ θα στηθεί επίσης ένα σύστημα ήχου 800.000 watt και μία μεγάλη, πολύ μεγάλη οθόνη εμβαδού 400 τετραγωνικών μέτρων.

Εν τω μεταξύ ο αρχηγός του γκρουπ, Τζον Μπον Τζόβι, είναι ενήμερος για τη δεινή θέση της χώρας μας: «Τα κράτη του κόσμου είναι αλληλοεξαρτώμενα» δηλώνει. «Ο κόσμος δεν πρέπει να αφήσει την Ελλάδα ή την Ιρλανδία να καταρρεύσει. Τα επόμενα χρόνια θα είναι δύσκολα. Κυρίως γιατί θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε να αγοράζουμε πράγματα χρησιμοποιώντας χρήματα που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Ας σκεφτούμε όλοι ποιοι είναι οι αληθινοί λόγοι που μας κάνουν να ξυπνάμε κάθε πρωί. Τα πρόσωπα που αγαπάμε και η καθαρότητα της καρδιάς μας είναι αυτά που μας δίνουν δύναμη να προχωράμε μπροστά». Οι δηλώσεις αυτές του Τζον Μπον Τζόνι έγιναν στο BHMAgazino σε συνέντευξη που έδωσε τον Νοέμβριο του 2010 στη Μαδρίτη. Ολο και κάποιο μήνυμα λοιπόν θα ετοιμάσει για να συμπαρασταθεί στους έλληνες θαυμαστές του, που δεν θα είναι καθόλου λίγοι. Σχεδόν sold-out η συναυλία. Οσοι έχετε εξασφαλίσει το εισιτήριό σας να είστε έτοιμοι για ιδρώτα (ημέρες καύσωνα γαρ) και ξελαρύγγιασμα.

Οι Bon Jovi θα εμφανιστούν στο ΟΑΚΑ στις 20 Ιουλίου 2011 στο πλαίσιο του OpenAirTour 2011. Περισσότερες πληροφορίες για την προπώληση των εισιτηρίων στο τηλ. 211 1036 911, στην ιστοσελίδα http://www.tovima.gr/www.eleventickets.gr και στα καταστήματα Γερμανός. Χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας είναι το BHMagazino.

Διαβάστε συνέντευξη του Τζον Μπον Τζόβι και των υπόλοιπων μελών του γκρουπ στο ΒΗΜΑgazino

Πηγή: http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=411767