Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

27 Οκτ 2011

Προγραμματισμός Ιδιόμελου για το 2012

Η Ατρύμων Art, σε συμπαραγωγή με το Δημοτικό Θέατρο του Ναυπλίου, θα ανεβάσεισε σκηνοθεσία Μανώλη Γιούργου τα έργα: «Ιδιαιτέρως με όλους» του Αλεξάντερ Γκέλμαν, με τον Μανώλη Γιούργο και την Ελπίδα Κομιανού και «Άνω Αυστρία" του Φραντς Ξ. Κρετς, με την Γιάννα Βασιλείου και τον Κυριάκο Σάμιο. Την προσπάθεια στηρίζει και ο Σύλλογος Φίλων του θεάτρου στο Ναύπλιο "Θεατροδρόμιο".
  • Ενότητα εκδηλώσεων «Πες το μ’ ένα παραμύθι»: Πολλοί παραμυθάδες με διαφορετικές ιστορίες ο καθένας θα καλεστούν να αφηγηθούν τα παραμύθια τους. Μεταξύ αυτών, η Ναντίνα Κυριαζή και η Κατερίνα Βλάχου, και άλλοι.
  • Μια Βραδιά Ρετρό: παλιά τραγούδια του μεσοπολέμου, με τη Λίλιαν Τσατσαρώνη.
    • Μουσικές από τα έργα του Σαίξπηρ. Ο κιθαρίστας Άγγελος Γαβριήλ θα παρουσιάσει σε δική του μεταγγραφή και ενορχήστρωση κομμάτια από σαιξπηρικά έργα, για τρία όργανα. Σε μορφή αναλογίου νεαροί ηθοποιοί θα διαβάζουν αποσπάσματα από τα αντίστοιχα έργα.
    • Βραδιά νέων μουσικών. Σε συνεργασία με δασκάλους μουσικής και Ωδεία, φιλοδοξούμε να οργανώνουμε μια φορά το μήνα ρεσιτάλ σπουδαστών μουσικής και νέων μουσικών. Ο κιθαρίστας Άγγελος Γαβριήλ, δάσκαλος κιθάρας, θα οργανώσει με τους μαθητές του την πρώτη μουσική παράσταση αυτής της ενότητας. Έπεται συνέχεια. Ελεύθερη είσοδος.
    • Αφιέρωμα στα 90 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή, για το 2012, με την «Ιστορία ενός αιχμαλώτου» του Στρατή Δούκα σε μορφή θεατρικής παράστασης. Σκηνοθεσία Μανώλη Γιούργου.
    • Στα σχέδιά μας, επίσης, είναι να συνεργαστούμε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και να συνεισφέρουμε, όσο μπορούμε, στο έργο του. Θα τοποθετηθεί στο χώρο μας ένα κουτί προσφοράς, ένας «κουμπαράς», ώστε όποιος το επιθυμεί να προσφέρει κάτι στο «Χαμόγελο».
    Πηγή:idiomelo