Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

24 Ιαν 2013

Το AllAboutComputers0101 στο Facebook της Μελπομένης Σιδέρη


Το AllAboutComputers0101 είναι μια ενδιαφέρουσα και ενημερωμένη σελίδα στο Facebook  σχετική με την τεχνολογία, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και την εκπαίδευση.

Η εκπαιδευτικός και συγγραφέας βιβλίων πληροφορικής Μελπομένη Σιδέρη συντηρεί αυτή σελίδα δημοσιεύοντας ενδιαφέροντα, αστεία και ψαγμένα άρθρα, φωτογραφίες και βίντεο, μέσα από τη δική της ιδιαίτερη ματιά και με τα προσωπικά της σχόλια. Το υλικό της σελίδας είναι στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά.

Η ίδια υποστηρίζει στη σελίδα της:  “Computers are incredibly fast, accurate and stupid. Human beings are incredibly slow, inaccurate and brilliant. Together they are powerful beyond imagination.” (Οι υπολογιστές είναι απίστευτα γρήγοροι, ακριβείς και ηλίθιοι. Οι άνθρωποι είναι απίστευτα αργοί, ανακριβείς και ευφυείς. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο ισχυροί είναι όταν συνεργάζονται!) Και συμπληρώνει: “Κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη, γνώρισε τον υπολογιστή σου και μάθε τι μπορεί να κάνει η τεχνολογία για σένα...”

Αν θες να γίνεις και εσύ μέλος της σελίδας AllAboutComputers0101, να παρακολουθείς και να συμμετέχεις με τα δικά σου σχόλια, τότε επισκέψου τη σελίδα στο Facebook: www.facebook.com/AllAboutComputers0101 και κάνε Like (Μου Αρέσει) για να μην χάσεις τίποτα!!

Περισσότερα για την δημιουργό της σελίδας μπορείτε να επισκεφτείτε την επαγγελματική ηλεκτρονική της κάρτα http://about.me/melpomenisideri