Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

31 Ιαν 2013

Μαθησιακές δυσκολίες: «Διαφοροποιημένη διδασκαλία»

2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013, ΑΘΗΝΑ, ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ACS

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων παιδιών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες, στην προσπάθεια της να πρωτοπορεί στην ενημέρωση εκπαιδευτικών και γονέων, ανακοινώνει την διοργάνωση ημερίδας με θέμα «Διαφοροποιημένη Διδασκαλία».

Εισηγητές θα είναι διακεκριμένοι επιστήμονες στον χώρο των μαθησιακών δυσκολιών όπως η κ. Παντελιάδου Σουζάνα, η κ. Λιβανίου Ελένη, η κ. Θεοδωρίδου Ζωή, η κ. Καπλάνη Μαρκέλλα,η κ. Ρασιδάκη Χριστίνα, η κ. Παππά Αγγελικη, ο κ. Γρηγοριάδης Γιάννης, ο κ. Καραγιαννάκης Γιάννης.

Θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν τις αρχές που διέπουν αλλά και τον τρόπο που δομείται η διαφοροποιημένη διδασκαλία, το ρόλο που παίζει η αυτοεκτίμηση και το συναίσθημα στην μάθηση. Θα αναφερθούμε στον συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο των νευροεπιστημών, στην διαφοροποίηση των εξετάσεων αλλά και στην  διαφοροποίηση διδασκαλίας επιμέρους θεματικών όπως: αγγλικών, φυσικής και μαθηματικών.

Θα κλείσουμε με ένα ευρύτερο κάλεσμα γονέων εφήβων και ενηλίκων δυσλεκτικών έτσι ώστε να δοθεί το στίγμα της διαφορετικότητάς τους.

Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής

Θα υπάρχει δυνατότητα για καφέ και σάντουιτς

Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες.

Για να μπορέσουμε οργανωθούμε, παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε συμμετοχή είτε ηλεκτρονικά μέσα από την σελίδα μας www.dyslexia-goneis.gr είτε τηλεφωνικά.

Πληρωμή επί τόπου.


Δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά μέσα από την φόρμα της ημερίδας στην σελίδα μας www.dyslexia-goneis.gr

 milionilia@yahoo.gr και info@dyslexia-goneis.gr