Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

11 Απρ 2013

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ειδικής Εκπαίδευσης



Αγαπητοί συνάδελφοι/σες, φοιτητές/τριες, φίλοι/ες,
Σας καλωσορίζω στο 3ο Συνέδριο της Εταιρείας Ειδικής Παιδαγωγικής Ελλάδος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από τις 11 έως και τις 14 Απριλίου 2013, σε συνεργασία με τον τομέα Ψυχολογίας του Φ.Π.Ψ. Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το κεντρικό θέμα του Συνεδρίου είναι τα διλήμματα που ανακύπτουν στον χώρο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και οι προοπτικές που αναδύονται μέσα από την πράξη, όπως συνδυάζονται με τη θεωρία στη σύγχρονη ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας για τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα. Οι θεματικές του άπτονται βασικών ζητημάτων της εκπαίδευσης με έμφαση στον ευαίσθητο χώρο της Ειδικής Αγωγής.

Οι επιτυχημένες δράσεις της Εταιρείας, όπως Συνέδρια, Ημερίδες, Εκδόσεις, κ.ά. σηματοδοτούν την επιστημονική ταυτότητά της και την καθιστούν από τους πλέον έγκυρους φορείς στον χώρο.
Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Συνεδρίου, ελπίζοντας να ενημερωθείτε πάνω στις τρέχουσες επιστημονικές εξελίξεις τόσο σε θεωρητικό/ερευνητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: 

3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
Το επίσημο site του Συνεδρίου είναι