Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

18 Σεπ 2014

2ήμερο Συνέδριο 18-19 Οκτωβρίου 2014 : "Διάσπαση προσοχής: Μια συνεχής πρόκληση"

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τη ΔΕΠΥ πραγματοποείται διήμερο ενημερωτικό και εκπαιδευτικό συνέδριο πάνω στηΔιάγνωση και Διαχείριση της Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, με τη συμμετοχή κορυφαίων ειδικών, διεθνούς βεληνεκούς, με πολύχρονη εμπειρία στο αντικείμενο.
Διακεκριμένοι επιστήμονες από Η.Π.Α., Αγγλία, Γερμανία και Ελλάδα θα παρουσιάσουν θέματα και εργαστήρια που απευθύνονται σε γονείς, επιστήμονες ψυχικής υγείας, επαγγελματίες υγείας, εκπαιδευτικούς ειδικής και γενικής εκπαίδευσης και ενήλικες με ΔΕΠΥ.
Μεταξύ των εισηγητών είναι ο Dr. Thomas E. Brownκορυφαίος κλινικός ψυχολόγος, καθηγητής της ψυχιατρικής σχολής στο Yale University School of Medicine, ερευνητής και συγγραφέας σημαντικών βιβλίων για τη ΔΕΠΥ, που επισκέπτεται  για πρώτη φορά την Ελλάδα.
Το συνέδριο διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, Αιγινήτειο Νοσοκομείο, του Παγκόσμιου Οργανισμού Ψυχικής Yγείας, τηςΕλληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη τηςΠρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα. 

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ

........................................................................................

Ακόμη περισσότερα:
http://www.adhdhellas.org/