Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

17 Δεκ 2015

Ενσυναίσθηση, οδηγός χρήσης Ένα σύντομο animation φιλμ για τη σωστή χρήση της Ενσυναίσθησης.

Για τη δύναμη της Eνσυναίσθησης -δηλαδή την ικανότητα να μπαίνουμε στη θέση του διπλανού μας- έχουμε μιλήσει πολλές φορές εδώ στο DOC TV. Tο animation εστιάζει με απλότητα και χιούμορ στην Eνσυναίσθηση και τη σωστή της χρήση. Η ερευνήτρια και συγγραφέας Brené Brown δανείζει τη φωνή και τις γνώσεις της στο βίντεο που υπογράφει η Katy Davis.

 Ο οργανισμός RSA επιχειρεί να βρίσκει πρακτικές λύσεις στις σημερινές κοινωνικές προκλήσεις: δημιουργεί φιλμάκια μικρού μήκους, σαν «τονωτικούς εσπρέσο για το μυαλό», με σκοπό να διαφωτίσει τη σκέψη μας και κατ’ επέκταση την ίδια την κοινωνία.


Για να δείτε το βίντεο εδώ

Για τη δύναμη της Eνσυναίσθησης -δηλαδή την ικανότητα να μπαίνουμε στη θέση του διπλανού μας- έχουμε μιλήσει πολλές φορές εδώ στο DOC TV. Tο animation εστιάζει με απλότητα και χιούμορ στην Eνσυναίσθηση και τη σωστή της χρήση. Η ερευνήτρια και συγγραφέας Brené Brown δανείζει τη φωνή και τις γνώσεις της στο βίντεο που υπογράφει η Katy Davis. Ο οργανισμός RSA επιχειρεί να βρίσκει πρακτικές λύσεις στις σημερινές κοινωνικές προκλήσεις: δημιουργεί φιλμάκια μικρού μήκους, σαν «τονωτικούς εσπρέσο για το μυαλό», με σκοπό να διαφωτίσει τη σκέψη μας και κατ’ επέκταση την ίδια την κοινωνία. [Πηγή: www.doctv.gr]