Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

18 Φεβ 2013

Διαγωνισμός από το All About Computers 0101!

Μια νέα σελίδα για τα computers και την τεχνολογία δημιουργήθηκε εδώ και λίγους μήνες στο Facebook, με σκοπό να παρέχει και να ανταλλάσει πληροφορίες σε όλους και με όλους εσάς για θέματα, ιδέες και σκέψεις που σχετίζονται ή αφορούν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τον αχανή χώρο της τεχνολογίας μέσα στον οποίο όλοι κινούμαστε και ζούμε.


Το All About Computers 0101 λοιπόν, διοργανώνει ένα πολύ ωραίο διαγωνισμό, προσφέροντας σε τρεις τυχερούς νικητές από μία σειρά τριών βιβλίων (Ένας οδηγός για “αθώους” χρήστες για το Facebook, το Twitter και το Youtube) των Εκδόσεων Κλειδάριθμος!  http://melpsid.blogspot.gr/p/blog-page_24.html

Για να τα διεκδικήσετε θα πρέπει πρώτα να κάνετε “Like” στο tab του διαγωνισμού, να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας, να αποδεχτείτε τους όρους του διαγωνισμού και να κάνετε “Share” τον διαγωνισμό στους φίλους σας. Όσα περισσότερα “share” κάνετε, τόσες περισσότερες πιθανότητες θα έχετε στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί μόλις η σελίδα All About Computers 0101 φτάσει τα 600 μέλη.


Διεύθυνση του διαγωνισμού:  https://www.facebook.com/AllAboutComputers0101?ref=hl

Πηγή: http://www.globalikeme.com