Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

12 Αυγ 2014

Νεκρός βρέθηκε ο ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς

Νεκρός στο σπίτι του στη βόρεια Καλιφόρνια βρέθηκε ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπιν Ουίλιαμς. Η αστυνομία εκτιμά από τις πρώτες ενδείξεις ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς ήταν 63 ετών.

Τα αίτια του θανάτου του είναι ακόμη υπό πλήρη διερεύνηση, ωστόσο, οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες θεωρούν ότι ο ηθοποιός πέθανε από ασφυξία απόρροια αυτοκτονίας. ​

Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς είχε προβλήματα με το αλκοόλ και πριν από λίγο καιρό είχε νοσηλευτεί προληπτικά καθώς περνούσε κάποια δύσκολη προσωπική περίοδο. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ αλλά και τον μάνατζέρ του ο ηθοποιός έπασχε από κατάθλιψη. «Αυτή είναι μια τραγική και ξαφνική απώλεια. Η οικογένεια ζητά σεβασμό για την ιδιωτική τους ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης στιγμής» σημείωσε ο ίδιος σχετικά.

«Σήμερα έχασα τον σύζυγο και καλύτερό μου φίλο, ενώ ο κόσμος έχασε έναν από τους πιο αγαπητούς του καλλιτέχνες και έναν υπέροχο άνθρωπο» ανέφερε σε δήλωσή της η σύζυγος του ηθοποιού, Σούζαν Σνάιντερ.

Ανακοίνωσε εξέδωσε και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα που εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του ηθοποιού, χαρακτηρίζοντάς τον «μοναδικό στο είδος του».
Περισσότερα εδώ