Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

20 Δεκ 2014

Φιλανθρωπικό Christmas Litter Less Bazaar στη Σχολή Χατζήβεη




Αγαπητοί φίλοι,

Μια ξεχωριστή μέρα πλησιάζει. Είναι η μέρα που «ξυπνούν» Χριστούγεννα στην καρδιά μας, καθώς ζούμε μοναδικές στιγμές μαζί με τα παιδιά μας και παράλληλα στηρίζουμε συνανθρώπους μαςπου περιμένουν την αγάπη μας. Το φιλανθρωπικό μας Christmas Litter Less Bazaar, που φέτος είναι αφιερωμένο στο Περιβάλλον, θα πραγματοποιηθεί 

                                           το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014
από τις 4:00 μ. μ.  έως τις 9:00 μ. μ.

Το σχολείο μας φόρεσε τα γιορτινά του και προσκαλούμε όλες τις οικογένειες για να γιορτάσουμε μαζί με εικαστικά εργαστήρια, δημιουργικές δραστηριότητες, bazaar βιβλίων και κατασκευών και πολλές εκπλήξεις.

Ελάτε να φτιάξουμε την κορώνα των μάγων, να δημιουργήσουμε χριστουγεννιάτικα litter less στολίδια, να φωτογραφηθούμε στα πιο ονειρικά τοπία, να δοκιμάσουμε τη Γερμανική συνταγή ζεστού κρασιού, να αναμετρηθούμε στο σκάκι ... ελάτε να περάσουμε μαζί ... μια Χριστουγεννιάτικη δημιουργική ημέρα!

Φέτος τα έσοδα από το Bazaar μας θα διατεθούν σε τρεις οργανισμούς και σκοπούς.
1. Σε συνεργασία με τους «Ανθρώπους Αγάπης» θα συνεισφέρουμε στη δημιουργία Γυμνασίου στο Μπουρούντι, δίπλα στο δημοτικό σχολείο που ιδρύσαμε το 2007 και φοιτούν 650 παιδιά.
2. Σε συνεργασία με τον σύνδεσμο ιδιωτικών σχολείων, θα στηρίξουμε τα ελληνικά σχολεία της Κωνσταντινούπολης. Τη Μεγάλη του Γένους Σχολή, το Ζάππειο και το Ζωγράφειο.
3. Θα στηρίξουμε το έργο της μονάδας ανακουφιστικής φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» που παρέχει σε ασθενείς με καρκίνο τελικού σταδίου, υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας δωρεάν, στο σπίτι.

Το Bazaar είναι ανοικτό και με ελεύθερη είσοδο. Συμβολικό κόστος συμμετοχής στα εργαστήρια. 

Σας περιμένουμε...