Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

9 Ιαν 2013

Η Παλιά Αθήνα στο Ιδιόμελο..

Την  Πέμπτη  17  Ιανουαρίου 2013  στις 21.00  μ.μ.   η Παλιά Αθήνα ζωντανεύει στο Ιδιόμελο , Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Β. Κων/νου  στο Μαρούσι .

Η παλιά Αθήνα με  «τ΄ αγιόκλημα και το γιασεμί» ξαναζεί, με φρέσκια διάθεση και jazz  αποχρώσεις, μέσα από τρεις  εξαίρετους νέους μουσικούς, που έρχονται στο Ιδιόμελο  .
Η μεσόφωνος  Μπέττυ Χαρλαύτη  στο  τραγούδι , συνοδευόμενη από τον Γιώργο Σχοινά  στο πιάνο και τον  Λευτέρη Πουλιού στο σαξόφωνο  θα ερμηνεύσει  δημιουργίες του ελαφρού τραγουδιού των Αττίκ, Χ. Χαιρόπουλου, Μ. Σουγιούλ, Κ. Γιαννίδη, Σπάρτακου, κ.α.
Είσοδος : 10 ευρώ
Ώρα  έναρξης : 21.00
Τηλέφωνο κρατήσεων : 210 6817042


 Η Μπέττυ  Χαρλαύτη έχει γεννηθεί στην Κόρινθο. Έχει σπουδάσει λυρικό τραγούδι και είναι κάτοχος του Διπλώματος Μονωδίας καθώς και του Diploma of the London College of  Music in Classical Singing Performance.  Επίσης έχει πάρει μαθήματα παραδοσιακού τραγουδιού καθώς και τζαζ τραγουδιού.  Έχει σπουδάσει ανώτερα θεωρητικά της μουσικής και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τελειοποίησης τραγουδιού (masterclasses) στην Ελλάδα και στη Γερμανία.
Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Γεωλογίας από το Πανεπιστήμιο Πατρών.  Από τα φοιτητικά της χρόνια εμφανίζεται ως σολίστ με ποικίλο ρεπερτόριο, ελληνικό και ξένο (τραγουδά σε 9 γλώσσες).
Από το φετινό καλοκαίρι είναι συνεργάτιδα της Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης».
Αυτό τον καιρό κυκλοφορεί η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ποια να ΄σαι συ »   όπου ερμηνεύει  τραγούδια του Μιχάλη Σουγιούλ  .

Ο Γιώργος Σχοινάς γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος Ακκορντεόν
και Ανώτερων Θεωρητικών (Δίπλωμα Φούγκας). Επίσης παίζει πιάνο,  synthesizer και Φυσαρμόνικα και ασχολείται με την ενορχήστρωση, τη μελοποίηση ποιημάτων και τη σύνθεση.
Από το 1993 έως και σήμερα παίζει σε ορχήστρες με ποικίλο ελληνικό ρεπερτόριο (λαϊκά, ρεμπέτικα, έντεχνα, παραδοσιακά), αλλά και ξένο.
Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ως μουσικός αλλά και ως ενορχηστρωτής, καθώς και σε δισκογραφικές δουλειές, τηλεοπτικά προγράμματα, συναυλίες και πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ στο εξωτερικό.
                         
Ο  Λευτέρης Πουλιού γεννήθηκε  στην Κω . Έχει  σπουδάσει πιάνο και σαξόφωνο καθώς και ανώτερα θεωρητικά της μουσικής.  Έχει συνεργαστεί με   διάφορα ονόματα του ελληνικού καλλιτεχνικού χώρου   σε ρεπερτόριο ποικίλο ελληνικό και ξένο , σε διάφορες μουσικές σκηνές, εκδηλώσεις , τηλεοπτικές εκπομπές κλπ. Επίσης ασχολείται με την ενορχήστρωση ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...