Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

18 Νοε 2015

H καταπολέμηση της διαφθοράς ξεκίνησε. Συνελήφθη αδίστακτος serial griller!

Χίλια δυο μπορείς να πεις για την αστυνομία και πολλά να τους προσάψεις…. αλλά δεν μπορείς να παραβλέψεις το γεγονός ότι οι αστυνομικοί είναι τελικά αυτοί που βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά… Κατά κυριολεξία.
Σε επιχείρηση – σκούπα που έκανε η αστυνομία στη Θεσσαλία, συνέλαβεκαι κρατά και έναν 92χρονο… καστανά!
Ο υπερήλικος συνελήφθη γιατί δεν είχε ταμειακή μηχανή, ενώ οι αστυνομικοί του κατέσχεσαν τα κάστανα και τη φουφού. Ο 92χρονος είναι τώρα αντιμέτωπος  με κατηγορίες όπως αυτή της «άνευ αδείας εμπορίας», του «αθέμιτου ανταγωνισμού», «της μη ύπαρξης ταμειακής μηχανής» και «της παράνομης χρήσης ρυπαίνοντος μηχανισμού» (ήτοι της φουφούς).
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, αυτή δεν είναι καν η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται και δικάζεται ο γέροντας για τον ίδιο λόγο.  
Serial griller ο καστανάς! Αδιόρθωτος. Αμετανόητος. Αδίστακτος!
Ευτυχώς όμως, συνελήφθη και μπορούμε πλέον να κοιμόμαστε ήσυχοι. Από την άλλη πάλι, πού ξέρεις; Αύριο με έναν γερό δικηγόρο, μειώνει την ποινή του από ισόβια σε 4-5 χρόνια, βγαίνει από τη φυλακή και… Το φαντάζεσαι; Να κυκλοφορεί ελεύθερος; Να κάνει πάλι τα ίδια στα εκατό του; Να ανάψει κι άλλες φωτιές; Να ρίξει κι άλλα κάστανα στη φουφού;
Η συνέχεια εδώ