Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

18 Σεπ 2016

8ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Μάθηση και εκτελεστικές λειτουργίες: Αναπτύσσοντας την προσοχή, τον προγραμματισμό και την αυτορρύθμιση»


1-2 Οκτωβρίου 2016
Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων παιδιών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες Θεσσαλονίκης & Β. Ελλάδος, στην προσπάθεια της να πρωτοπορεί στην ενημέρωση εκπαιδευτικών και γονέων, ανακοινώνει την διοργάνωση του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου. Για την φετινή χρονιά, το θέμα του συνεδρίου μας είναι «Μάθηση και εκτελεστικές λειτουργίες: Αναπτύσσοντας την προσοχή, τον προγραμματισμό και την αυτορρύθμιση».

Οι δυσκολίες στην οργάνωση, στον προγραμματισμό και τον έλεγχο των δραστηριοτήτων, είναι περισσότερο εμφανείς σε παιδιά και μαθησιακές δυσκολίες, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο την διαδικασία μάθησης.

Εισηγητές μας φέτος είναι η Akhutina Tatiana, Τιμόθεος Παπαδόπουλος, Δημάτης Κώστας, Αθανασοπούλου Λίλιαν, Παντελιάδου Σουζάνα, Μπότσας Γεώργιος, Τρικκαλιώτης Ιωάννης, Θεοδωρίδου Ζωή, Καλαϊτζή Χριστίνα. Θα ακολουθήσουν εξειδικευμένα εργαστήρια από τους εισηγητές.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.dyslexia-goneis.gr

Δηλώσεις συμμετοχής  https://goo.gl/forms/j8RWMw5cZzwvvefz1

Το κόστος* συμμετοχής είναι:
• Κανονικό: 30€
• Μειωμένο (μέλη, φοιτητές, άνεργοι): 25€
Επί τόπου πληρωμή 40€
*περιλαμβάνει την παρακολούθηση του διήμερου, υλικό συνεδρίου, coffee break και βεβαίωση παρακολούθησης.

Για να κατοχυρώσετε την συμμετοχή σας...
1) Καταθέσετε το αντίστοιχο κόστος συμμετοχής στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς, με αριθμό IBAN GR6101714580006458040030229, με την επωνυμία «Σύλλογος γονέων παιδιών με δυσλεξία….» και το όνομα του αιτούντος.

2) Αποστείλετε το απόκομμα κατάθεσης σκαναρισμένο στο email: dyslexiagoneis@gmail.com.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...