Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

3 Ιαν 2014

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ FACEBOOK-ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ "ΑΘΩΟΥΣ" ΧΡΗΣΤΕΣ, 2η ΕΚΔΟΣΗ

Το Facebook έχει εισβάλει στην καθημερινότητά μας εδώ και μερικά χρόνια και είναι πλέον ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, ένας εναλλακτικός τρόπος ψυχαγωγίας και έκφρασης, ένα επαγγελματικό εργαλείο, ένα μέσο που μπορεί να φέρει κοντά ανθρώπους που μένουν μακριά. Με λίγα λόγια, είναι μια σύγχρονη μορφή κοινωνικοποίησης που ενισχύει τις ανθρώπινες σχέσεις χωρίς να τις αντικαθιστά.

Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να σας δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν το νέο χρήστη του Facebook, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και το βαθμό εξοικείωσής του με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Χωρίς περιττές πληροφορίες, με απλά λόγια και πολλές εικόνες, το βιβλίο θα σας καθοδηγήσει στα πρώτα σας βήματα.

Θα μάθετε:
· Τι είναι το Facebook
· Πώς λειτουργεί
· Πώς μπορώ να «γίνω μέλος» στο Facebook
· Τι μπορώ να κάνω με αυτό
· Τι είναι το Προφίλ στο Facebook
· Πώς μπορώ να βρω παλιούς μου φίλους
· Αν δεν μου αρέσει, πώς μπορώ να «φύγω» από το Facebook

Η Μελπομένη Σιδέρη είναι εκπαιδεύτρια νέων τεχνολογιών. Από το 1995 διδάσκει Πληροφορική σε ανθρώπους από 4 ως 92 ετών. Δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα, οργανώνοντας παρουσιάσεις επιστημονικού περιεχομένου μέσω νέων τεχνολογιών, και τα τελευταία χρόνια υποστηρίζει εταιρείες σε θέματα σχετικά με την κοινωνική δικτύωση (Social Media).

Μελπομένη Σιδέρη

eBusinnes Card: www.about.me/melpomenisideri
.........................................................................................................................................................


ή για ένα απόσπασμα αναρτημένο του βιβλίου εδώ:  http://www.klidarithmos.gr/main/books/73056/

.......................................................................................................................................................

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...