Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

30 Δεκ 2020

Βουτσά Κατερίνα, Οι περιπέτειες των Σκουόφς , Εκδόσεις Μικρογραφίες


Όταν τα παιδιά γίνονται μεγάλοι συγγραφείς βγαίνουν μικρά αριστουργήματα. Μπράβο στην Κατερίνα Βουτσά που κατάφερε να δώσει μορφή στα μικρά της ξωτικά τα οποία αφού ανέλαβαν επικίνδυνες αποστολές έχτισαν φιλίες και κατάφεραν το αδύνατο. 

Τι συνέβη στο δάσος και γιατί τα Σκουόφς ζουν κρυμμένα κάτω από τις ρίζες του μεγάλου δέντρου; Γιατί οι μεγάλοι αποφεύγουν να μιλήσουν γι’αυτό; Στον κόσμο των ξωτικών κάτι τρομερό έχει συμβεί και τα μικρά Σκουόφς είναι τα μόνα που μπορούν να το διορθώσουν.

Η Κλάρμιν, η Λαρέντα, ο Στέφαν, ο Μόριν, ο Λάσφεν και η Άμπερ, θα ριχτούν με τόλμη στη μεγάλη περιπέτεια που θα τους οδηγήσει στην άκρη του κόσμου τους και θα τους αποκαλύψει κρυμμένα μυστικά, αλλά και τον τρόπο να νικήσουν τα καταστροφικά νέφη και να φέρουν πάλι τη γαλήνη και τη χαρά στο μεγάλο δάσος. 

Στον δρόμο τους θα ανακαλύψουν νέες πολιτείες, θα πολεμήσουν με άγρια τέρατα, θα γνωρίσουν καινούριους φίλους και θα αποδείξουν σε όλους, πως όταν έχουν ο ένας τον άλλο, πολλά και μαγικά μπορούν να συμβούν !!!


Εικόνες βιβλίου: Φώτης Βουτσάς