ΚΟΒΕΙΣ τὸ κρεμμύδι. Σὲ ἁδρὰ κομμάτια, χοντρά. Νὰ πιάνονται στὸ χέρι, νὰ μετρᾶνε μετὰ στὸ στόμα. Ἡ προαιώνια αἴσθηση τῆς ἁφῆς καὶ τῆς γεύσης. Δέκα κοπὲς κάνεις, δὲν χρειάζονται παραπάνω. Τὸ θέμα εἶναι νὰ χειρίζεσαι καλὰ τὸ μαχαίρι ἐσύ. Μαθαίνεται μὲ τὸν καιρὸ καὶ αὐτό. Καθαρίζεις προσεκτικὰ τὰ καρότα καὶ τὰ κόβεις. Σὲ μικρότερα κομμάτια ἀπὸ ὅ,τι τὸ κρεμμύδι. Ἀνάβεις τὴ φωτιά, βάζεις ἐλαιόλαδο καὶ τσιγαρίζεις τὸ κρεμμύδι. Νὰ ἀλλάξει χρῶμα. Νὰ μελώσει, λένε. Καταπῶς ἡ ζωή. Ναί, μὴ σοῦ φαίνεται παράξενο.
Η συνέχεια εδώ