Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

12 Οκτ 2024

Συναυλία για τα Τέμπη – Όταν χιλιάδες ένωσαν τις φωνές τους για Δικαιοσύνη

 

Συγκίνηση και μηνύματα αλληλεγγύης και μνήμης στην μεγάλη συναυλία για τα θύματα που χάθηκαν στα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου.


Παλμός, πολλή συγκίνηση και τραγούδια που έγιναν χέρια ενωμένα και σηκώθηκαν στον ουρανό. Το κατάμεστο Καλλιμάρμαρο τραγούδησε για τα 57 θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών, ενώ παράλληλα στο δωρεάν live streaming συνδέθηκαν πάνω από 42.000 θεατές οι οποίοι παρακολούθησαν τη συναυλία online μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας estage.gr από όλη την Ελλάδα.

Θυμίζουμε ότι την πρόταση για δωρεάν ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου της συναυλίας για τα Τέμπη είχαν κάνει οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, μέσα από την παρότρυνση του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Η βραδιά ένωσε 39.000 θεατές που βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο συν όσους συνδέθηκαν online και όλοι μαζί φωνάξαμε “δυνατά” μηνύματα αλληλεγγύης, αλήθειας και μνήμης.  

Για τα θύματα των Τεμπών ανέβηκαν στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου (με σειρά εμφάνισης) οι: Λουδοβίκος των Ανωγείων, Κοινοί Θνητοί, Δημήτρης Μυστακίδης, Φοίβος Δεληβοριάς, Τάνια Τσανακλίδου, Σωκράτης Μάλαμας, Ιουλία Καραπατάκη, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Μάρθα Φριντζήλα, Γιάννης Λίταινας, Αλέξανδρος Κτιστάκης.

Η συνέχεια εδώ