Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

15 Φεβ 2012

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά μας, καθώς το «Δίκτυο» βρίσκεται πολύ κοντά στην ευκαιρία να αποκτήσει ένα χώρο «Πολιτιστικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων» που θα στεγάζει μαθήματα γλώσσας, ενισχυτική διδασκαλία, εκπαιδευτικά προγράμματα και παιδότοπο, βιβλιοθήκη, εκθέσεις, σεμινάρια, εργαστήριο χειροτεχνίας, αποθήκευση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς και τα γραφεία μας.

Έχουμε βρει ένα ισόγειο, με υπόγειο και πατάρι, συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. πολύ κοντά στο Μετρό του σταθμού Λαρίσης, που μπορούμε να το αγοράσουμε με 40 χιλιάδες ευρώ, τιμή αρκετά χαμηλή. Έχουμε εξασφαλίσει το μισό αυτού του ποσού και μένει να μαζέψουμε ακόμη τα υπόλοιπα χρήματα.

Ο χώρος αυτός θα δώσει σε όλους μας τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε τα Δικαιώματα των Παιδιών στην πράξη, στην καρδιά μιας υποβαθμισμένης αλλά όμορφης περιοχής με μονοκατοικίες και νεραντζιές. Δύο δημοτικά σχολεία της περιοχής, ένα νηπιαγωγείο, καθώς και η Δημοτική Βιβλιοθήκη βρίσκονται πολύ κοντά μας και θα μπορούμε να αποτελούμε ένα άτυπο δίκτυο συνεργασίας όλοι μαζί.

Σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε μεγάλη ανάγκη από τη συνδρομή καθενός και καθεμιάς σας:

-Διαδώστε αυτή την επιστολή σε φίλους σας που μπορούν ενδεχομένως να βοηθήσουν με ένα μικρό ή μεγαλύτερο ποσό ή με μια καλή ιδέα.

-Διαδώστε την επιστολή σε φίλους δημοσιογράφους, στο FB ή σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

- Αν έχετε ιδέες και μπορείτε να οργανώσετε μια συνάντηση, ένα αποκριάτικο πάρτι ή κάτι άλλο που θα μας βοηθήσει να συγκεντρώσουμε ένα μικρό ή μεγάλο μέρος από τα χρήματα που μας λείπουν τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μήνυμα

-Ρίξτε μια ματιά στο site μας www.ddp.org.gr και σκεφτείτε πώς μπορείτε να δώσετε μπλουζάκια, βιβλία, κάρτες, κούκλες και ό,τι άλλο διαθέτει το Δίκτυο ώστε να μαζέψουμε χρήματα.

-Καταθέσεις χρημάτων στο λογαριασμό «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού» Alpha Bank IBAN GR 72 0140 3530 3530 0210 1079 650.

Καθένας και καθεμιά μας μπορεί να βοηθήσει επιλέγοντας ο ίδιος τον τρόπο, σε μια προσπάθεια που θα δώσει νόημα στα Δικαιώματα των Παιδιών αυτή τη δύσκολη εποχή.

Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Tηλ. Επικ.: 6977 216665

http://ddp.org.gr
http://www.facebook.com/www.ddp.org.gr