Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

11 Μαΐ 2013

4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αυτισμού / Αυτισμός: Νέα Δεδομένα

4,5,6 Οκτωβρίου 2013 – Θεσσαλονίκη

H Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων – Παράρτημα Θεσσαλονίκης, έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αυτισμού με τίτλο «Αυτισμός: Νέα δεδομένα».
Σκοπός του συνεδρίου είναι η έγκυρη ενημέρωση των ειδικών καθώς και των οικογενειών των ατόμων με αυτισμό στα πρόσφατα επιδημιολογικά, θεραπευτικά και ερευνητικά δεδομένα για τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ).
Τα πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα για τον αυτισμό, οι καλές εκπαιδευτικές και θεραπευτικές  παρεμβάσεις  που χρησιμοποιούνται στη χώρα μας, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών καθώς επίσης και η ευκαιρία σε νέους επιστήμονες να παρουσιάσουν τις ερευνητικές τους εκπονήσεις είναι οι βασικοί άξονες αυτού του συνεδρίου.
Το συνέδριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, γονείς, άτομα με αυτισμό, φοιτητές και στο ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται για τις πρόσφατες εξελίξεις  σχετικά με τις Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος.

 Θεματολογία του Συνεδρίου

    Διάγνωση και αξιολόγηση (εγκυρότητα, ειδικότητα και ευαισθησία διαγνωστικών και αξιολογητικών εργαλείων)
    Συννοσηρότητα
    Γνωστικές και συναισθηματικές διεργασίες
    Ψυχοκοινωνικές παρεμβάσεις και θεραπείες
    Εκπαίδευση  των ατόμων με ΔΑΦ και νομοθεσία
    Επιστημονικά  τεκμηριωμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις
    Νέα επιδημιολογικά και ερευνητικά δεδομένα
    Ποιότητα ζωής των ατόμων με ΔΑΦ και των οικογενειών τους
    Υπηρεσίες για άτομα με ΔΑΦ - Στρατηγικός σχεδιασμός (Ελληνική και διεθνήςεμπειρία).

 Διαδικασία Εγγραφής

1.    Συμπλήρωση του εντύπου εγγραφής και κατάθεση ποσού στην γραμματεία του Κέντρου Ημέρας ή στον ακόλουθο τραπεζικό Λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗΣ: 216/296099-06  δικαιούχος λογαριασμού: Ελληνική Εταιρία Αυτιστικών Ατόμων. (Οποιεσδήποτε  τραπεζικές επιβαρύνσεις βαρύνουν τους συμμετέχοντες. Προσωπικές επιταγές δεν γίνονται δεκτές).  
2.    Μετά την κατάθεση επικοινωνήστε  τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο του συνεδρίου.  Στο αντίγραφο του καταθετηρίου να αναγράφεται το όνομα του συμμετέχοντος.
3.    Αποστολή με fax ή με e-mail το αντίγραφο του καταθετηρίου.
4.    Ακυρώσεις Εγγραφών δεν γίνονται δεκτές. Γίνονται δεκτές αντικαταστάσεις ονομάτων.

  Διαδικασία Επιβεβαίωσης

 Μετά από την παραλαβή του εντύπου εγγραφής και εφόσον γίνει και η κατάθεση  θα ακολουθήσει επιβεβαίωση από την γραμματεία του συνεδρίου, τηλεφωνικά ή με e-mail. Εάν δεν ακολουθήσει επιβεβαίωση εντός 15 ημερών από την ημερομηνία κατάθεσης παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία του συνεδρίου.

 Πληροφορίες – Γραμματεία Συνεδρίου


Κέντρο Ημέρας Ε.Ε.Π.Α.Α. Θεσσαλονίκης., Βερατίου 5, πίσω από Σιδ. Σταθμό Θεσσαλονίκης  τηλ./fax 2310 241 287, ηλεκτρονική διεύθυνση   4opanelinio@autismgreece.gr

Υπεύθυνος Γραμματείας Συνεδρίου


Τσαμπούρης Γιώργος

Ημέρες & ώρες Επικοινωνίας

Δευτέρα 14:30-21:00, Τρίτη - Παρασκευή 10:00-15:00.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...