Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

1 Μαΐ 2013

Νέο Εισαγωγικό Εργαστήρι Brain Gym για Εκπαιδευτικούς και Γονείς

Γνωρίστε γιατί τα μάτια, τα αυτιά και ο συντονισμός αυτών, τα αντανακλαστικά και το σύστημα ισορροπίας είναι απαραίτητα στη διαδικασία μάθησης. Μάθετε απλές, γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις για να βοηθήσετε τους μαθητές σας μέσα στην τάξη ή τα παιδιά σας.

Ασκήσεις που όταν γίνονται στην αρχή του μαθήματος βοηθούν τα παιδιά μεταξύ άλλων στη συγκέντρωση, την γραφή, την ανάγνωση, τη συνδυαστική σκέψη, την προσοχή, τη συμμετοχή, τον αυτό-έλεγχο. Ασκήσεις που προετοιμάζουν τις σωματικές, απαραίτητες για τη μάθηση, δεξιότητες ώστε οι αισθήσεις, τα αντανακλαστικά και το σύστημα ιδιοδεκτικότητας και ισορροπίας να συνεργάζονται μεταξύ τους, επιτρέποντας έτσι στους μαθητές να παρακολουθούν και να αφομοιώνουν πιο εύκολα το μάθημα.


Θα χαρώ πολύ να ταξιδέψουμε μαζί στον υπέροχο και αποτελεσματικό κόσμο του Brain Gym, είτε είστε γονείς που θέλετε να βοηθήσετε το παιδί σας, είτε εκπαιδευτικοί που θέλετε να κάνετε πιο αποτελεσματική και λιγότερο κοπιαστική την εργασία σας.


Διαβάστε περισσότερα

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013 (17:00-21:00)
Μητσαίων 19, Ακρόπολις.
Κόστος συμμετοχής: 50 € / άτομο συν Φ.Π.Α.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 μέσω email στη διεύθυνση contact@kinesiology.gr υπόψη Μαρίας Καρακωστάνογλου.