Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

1 Ιουν 2013

Πρόσκληση σε Ημερίδες με τίτλο «Οι εκπαιδευτικοί μιλούν για την επαγγελματική τους ανάπτυξη: ο ρόλος της επιμόρφωσης». Θεσσαλονίκη 31/5/2013, Αθήνα 1/6/2013.

H κυρία Ζωή Παπαναούμ, Καθηγήτρια Α.Π.Θ., επιστημονική υπεύθυνη της δράσης  «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών και μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας», απευθύνει σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας την παρακάτω πρόσκληση:

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Καθώς ολοκληρώνεται το τρίτο έτος υλοποίησης της δράσης, διοργανώνουμε δύο Ημερίδες με τίτλο «Οι εκπαιδευτικοί μιλούν για την επαγγελματική τους ανάπτυξη: ο ρόλος της επιμόρφωσης». Η μία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013, 17.00-21.00 και η άλλη στην Αθήνα, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013, 11.00-15.00. Στόχος μας είναι να αποκρυσταλλωθούν οι διαδικασίες που καθιστούν την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών αποτελεσματική, να κατατεθούν ιδέες και να διατυπωθούν προτάσεις  για την επαγγελματική τους ανάπτυξη. 

Οι Ημερίδες απευθύνονται στους εκπαιδευτικούς που έχουν επιμορφωθεί έως τώρα στο πλαίσιο της Δράσης, στους επιμορφωτές και στους σχολικούς συμβούλους Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης. Επειδή θεωρούμε σημαντική την κατάθεση εκτιμήσεων και εμπειριών των ίδιων των εκπαιδευτικών που έχουν επιμορφωθεί προβλέπεται οι Ημερίδες να οργανωθούν ως εξής:

Α. Συζήτηση στρογγυλής τράπεζας, στην οποία συμμετέχουν εκπαιδευτικοί
Β. Προφορικές παρεμβάσεις
Γ. Συζήτηση
Εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις Ημερίδες παρακαλούμε να το δηλώσετε, έως τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2013, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:

Για όσους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχουν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Πράξης (www.diapolis.auth.gr) με χρήση κωδικού πρόσβασης.

Για διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Βίκη Παπαγρηγορίου, στο 2310997351, ώρες 11.00-13.00 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση diapolis-drasi4@lists.ccf.auth.gr