Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

4 Ιαν 2014

Δυο εκδηλώσεις Αλληλεγγύης στο ΙδιόμελοΣας  ενημερώνουμε ότι στις 5 & στις 6/1/14 στο Ιδιόμελο φιλοξενούμε δυο εκδηλώσεις Αλληλεγγύης: 

1. την Κυριακή στις 6 μμ ο πιανίστας Κωνσταντίνος Παπαθύμνιος θα παίξει έργα Μπαχ, Μπετόβεν, Σούμπερτ και Γκέρσουιν. Μετά από  ένα μικρό διάλειμμα, γύρω στις 7.30, θα ακολουθήσει μια μικρή θεατρική παράσταση με θέμα το ρατσισμό και τον ξενιτεμό, παράσταση που πρωτοπαίχτηκε στην Ανοιχτή Συνέλευση των Αλληλέγγυων Δρόμων στις 8/12/13. Τους δύο μονολόγους ερμηνεύουν, απο το θεατρικό κλιμάκιο των Αλληλέγγυων,  ο Μανώλης ΓΙούργος και η Πίτσα Κάτσικα. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ:

Την επομένη, στις 6/1/14, η μουσική ομάδα των Αλληλέγγυων Δρόμων θα τραγουδήσει τραγούδια που αγαπάει και που επίσης παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Α.Σ. της 8/12.  Έναρξη στις 8μμ. Για περισσότερα δείτε εδώ:

Εκδηλώσεις αλληλεγγύης και οι δύο, άρα δεν έχουν εισιτήριο. Άντι για οποιοδήποτε αντίτιμο, μπορείτε να αγοράσετε και να μας δώσετε τηλεκάρτες των 4 ευρώ εκάστη, οι οποίες θα προσφερθούν στους φυλακισμένους μαθητές των φυλακών Αυλώνος. Η τηλεφωνική επικοινωνία για αυτούς είναι ιδιαίτερα σημαντική και μια απλή τηλεκάρτα αποτελεί σπουδαίο δώρο.  Προσοχή: πρέπει να είναι των 4 ευρώ, γιατί μόνον αυτές δέχονται τα μηχανήματα της φυλακής...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...