Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

28 Σεπ 2017

4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – Β΄ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αλλαγή σημαντικών ημερομηνιών

Η Εταιρεία Ειδικής Παιδαγωγικής Ελλάδος σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Εκπαίδευση και Πολιτισμός” του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου, διοργανώνουν το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ειδικής Εκπαίδευσης με Διεθνή Συμμετοχή, με θέμα: “Σύγχρονες Τάσεις και Προτάσεις στην Ειδική Εκπαίδευση” 

Η διεξαγωγή του θα πραγματοποιηθεί στις 23, 24, 25 και 26 Νοεμβρίου 2017. Συγκεκριμένα, η εναρκτήρια τελετή θα λάβει χώρα την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017, στο Αμφιθέατρο του Κέντρου Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) Καλλιθέας, Ελ. Βενιζέλου 210, Καλλιθέα, και θα είναι αφιερωμένη στην Παναγιώτα (Μπέττυ) Λεωτσάκου, τ. Πρόεδρο ΚΕΑΤ Καλλιθέας. 

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα συνεχιστούν 24, 25 και 26 Νοεμβρίου 2017, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Ελ. Βενιζέλου 70, Καλλιθέα. 

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα αιτήματα των συμμετεχόντων τροποποιούνται οι σημαντικές ημερομηνίες. 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Αλλαγή σημαντικών ημερομηνιών 

Έως 15 Οκτωβρίου: Υποβολή Περίληψης, έως 150 λέξεις, της εργασίας των εισηγητών (Κείμενα Ελεύθερων Ανακοινώσεων, Συμποσίων, Αναρτημένες Ανακοινώσεις). 

23-26 Νοεμβρίου: Διεξαγωγή Συνεδρίου 

Κόστος συμμετοχής Η Εταιρεία Ειδικής Παιδαγωγικής Ελλάδος, συνεχίζοντας την πολιτική ενίσχυσης της επιστημονικής ενημέρωσης των ανθρώπων που ασχολούνται με την Εκπαίδευση, διατηρεί χαμηλή την τιμή εγγραφής, όπως εμφανίζεται στον πίνακα: 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 4 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

Πρώιμη εγγραφή έως 15 Οκτωβρίου Εισηγητής / Ομιλητής [φάκελος με CD περιλήψεων και προγράμματος, βεβαίωση] 35 € 

Σύνεδρος / Συμμετέχων [φάκελος με CD περιλήψεων και προγράμματος, βεβαίωση] 20 € 

Ύστερη εγγραφή μετά τις 15 Οκτωβρίου και έως 26 Νοεμβρίου Σύνεδρος / Συμμετέχων [φάκελος με CD περιλήψεων και προγράμματος, βεβαίωση] 30 € 

Σημαντικές Ημερομηνίες, Θεματικοί Άξονες, Επιστημονικό Πρόγραμμα, Τρόπος Συμμετοχής και αναλυτικότερες πληροφορίες εμφανίζονται στον ιστότοπο του Συνεδρίου http://eepe2017.vlsc.gr/ 

Ο Πρόεδρος της ΕΕΠΕ 
Εμμανουήλ Κολιάδης, Ομοτ. Καθηγητής