Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

25 Σεπ 2011

Σεμινάρια Brain Gym


Αν θέλετε να μυηθείτε στον κόσμο της Εκπαιδευτικής Κινησιολογίας μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα από τα 4ήμερα Σεμινάρια του Brain Gym. Όλα τα σεμινάρια πιστοποιούνται επίσημα από το Brain Gym International, κάτι που σημαίνει πως μπορείτε να συνεχίσετε αργότερα την εκπαίδευσή σας οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Θα χαρώ πολύ να ταξιδέψουμε μαζί στον υπέροχο και αποτελεσματικό  κόσμο του Brain Gym, είτε είστε γονείς που θέλετε να βοηθήσετε το παιδί σας, είτε εκπαιδευτικοί που θέλετε να κάνετε πιο αποτελεσματική  και λιγότερο κοπιαστική την εργασία σας, είτε ψυχολόγοι, εργοθεραπευτές και ψυχοθεραπευτές που αναζητάτε έναν γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο για να φέρετε τους πελάτες και τους μαθητές σας σε επαφή με το σώμα και τη σοφία του. Το Brain Gym είναι άλλωστε ιδανικό και για όποιον θέλει απλώς να διαχειρίζεται αποτελεσματικά και ήρεμα τις καθημερινές προκλήσεις.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο Κέντρο Κιναισθητικής Νοημοσύνης, Μητσαίων 19, κοντά στο μετρό της Ακρόπολης. Διεξάγονται Σαββατοκύριακα και ξεκινούν στις 09:30 π.μ. για να τελειώσουν στις 17.00 με 17.30, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων. Ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για την οργάνωση του σεμιναρίου είναι τα 6 άτομα.

Εάν ενδιαφέρεστε να διοργανωθεί το σεμινάριο σε κάποια άλλη πολή της Ελλάδος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Η κάθε εκπαίδευση διαρκεί δύο ολόκληρα Σαββατοκύριακα, είναι αναγνωρισμένη διεθνώς από το Brain Gym International (www.braingym.org) και αποτελεί το πρώτο απαραίτητο βήμα για κάποιον που επιθυμεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με την Εκπαιδευτική Κινησιολογία.

Το κόστος των 4 ημερών είναι 450 ευρώ συν ΦΠΑ, ενώ σε περίπτωση που γίνει κράτηση θέσης και εξόφληση του ποσού 15 μέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, υπάρχει έκπτωση 10%. Έκπτωση γίνεται και σε περίπτωση που παρακολουθήσετε το σεμινάριο μαζί με κάποιον φίλο ή γνωστό. Στην περίπτωση που ένα παιδί – μέχρι 23 ετών – παρακολουθήσει το σεμινάριο με έναν από τους γονείς του, έχει έκπτωση 30%, ενώ από το δεύτερο παιδί και μετά η έκπτωση είναι 50%.

Το κόστος του Εισαγωγικού Εργαστηρίου Brain Gym για Εκπαιδευτικούς αφαιρείται από αυτό της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης για όποιον το έχει παρακολουθήσει.

Οκτώβριος 2011
Brain Gym® 101 μέρος 1: 1-2
Brain Gym® 101 μέρος 2: 8-9

Φεβρουάριος 2012
Brain Gym® 101 μέρος 1: 4-5
Brain Gym® 101 μέρος 2: 11-12

Μάιος 2012
Brain Gym® 101 μέρος 1: 5-6
Brain Gym® 101 μέρος 2: 12-13

Περισσότερα: http://www.kinesiology.gr/site/