Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

31 Ιαν 2013

3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού
Δ’ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παράταση προθεσμιών, Υποβολή Εργασιών, Κόστος Συμμετοχής

Η Εταιρεία Ειδικής Παιδαγωγικής Ελλάδος σε συνεργασία με τον Τομέα Ψυχολογίας του Τμήματος Φ.Π.Ψ. της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνουν το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ειδικής Εκπαίδευσης με Διεθνή Συμμετοχή, με τίτλο:

“Διλήμματα και Προοπτικές στην Ειδική Εκπαίδευση”

Η διεξαγωγή του θα λάβει χώρα στις 11, 12, 13 και 14 Απριλίου 2013 στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια.

Με σκοπό την διευκόλυνση των συνέδρων ανακοινώνονται τα εξής:

1. Τροποποίηση Σημαντικών Ημερομηνιών
28 Φεβρουαρίου: Καταληκτική ημερομηνία υποβολής Περίληψης ή του συνόλου της εργασίας των Εισηγητών (Κείμενα Ελεύθερων Ανακοινώσεων, Συμποσίων, Αναρτημένες Ανακοινώσεις) σύμφωνα με τα αντίστοιχα πρότυπα.

11-14 Απριλίου: Διεξαγωγή Συνεδρίου

2. Κόστος Συμμετοχής

Η Εταιρεία Ειδικής Παιδαγωγικής Ελλάδος, συνεχίζοντας την πολιτική ενίσχυσης της επιστημονικής ενημέρωσης των ανθρώπων που ασχολούνται με την Εκπαίδευση, περιορίζει περαιτέρω το κόστος συμμετοχής στο Συνέδριο. Συγκεκριμένα, το κόστος παραμένει σε αυτό της Πρώιμης Εγγραφής, ανεξάρτητα από την ημερομηνία εγγραφής στο Συνέδριο και σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ατομική Εγγραφή

Σύνεδρος - Εισηγητής

35 €

Φοιτητής (μειωμένη)

20 €

Ομαδική Εγγραφή, 10 ατόμων και άνω

20 €

Στο κόστος συμμετοχής συμπεριλαμβάνεται φάκελος με CD των Πρακτικών του Συνεδρίου.

3. Ειδική έκδοση περιοδικού

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου αναμένεται η έκδοση του περιοδικού Ελληνική Επιθεώρηση Ειδικής Αγωγής (ΕΛ.ΕΠ.ΕΙΔ.Α) της Ε.Ε.Π.Ε. με κεντρική θεματική τις Μαθησιακές Δυσκολίες.

4. Απονομή τιμητικής πλακέτας

Στην τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα γίνει σύντομη αναφορά στο έργο του αείμνηστου πρωτοπόρου της Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα Κων/νου Καλαντζή και θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στην κόρη του κ. Αναστασία Καλαντζή-Αζίζι, καθηγήτρια Ψυχολογίας-Ε.Κ.Π.Α.

5. Διάθεση εσόδων

Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ε.Π.Ε. ένα μέρος των εσόδων του Συνεδρίου θα δοθεί ως οικονομική ενίσχυση σε επιλεγμένο Σ.Μ.Ε.Α.Ε.

Λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής και συμμετοχής, εμφανίζονται στον ιστότοπο του Συνεδρίου ( http://synedrio2013.eepe.gr ).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...