Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

22 Φεβ 2014

«Έφυγε» ο Σάκης ΜπουλάςΈφυγε χθες από τη ζωή ο τραγουδιστής και ηθοποιός, Σάκης Μπουλάς, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα έδινε μάχη με την επάρατη νόσο. Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Υγεία. Η κηδεία του, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του, θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων «όπως θα επιθυμούσε και ο ίδιος». «Όπως έζησε με σεμνότητα, θα επιθυμούσε με την ίδια σεμνότητα να τον αποχαιρετήσουμε», σημειώνει η οικογένειά του.


«Η οικογένειά του ευχαριστεί θερμά όλον τον κόσμο για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την στήριξη και εκφράζει την παράκλησή της προς όλους όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του, να καταθέσουν ενίσχυση υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», τηλ. 2107757153, 210 7757153 και 210 7757934».

Ο Σάκης Μπουλάς γεννήθηκε στο Κιλκίς, στις 11 Μαρτίου 1954 αλλά η καταγωγή του είναι από τον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Παρότι όλοι πίστευαν ότι θα του ταίριαζε η δικηγορία εκείνος διάλεξε τη μουσική και την ηθοποιία.

Συμμετείχε σε πολλούς δίσκους όπως στους Ανεπίδοτα Γράμματα του Μιχάλη Γρηγορίου με την Αφροδίτη Μάνου, Καντάτα για την Μακρόνησο - Θ.Μικρούτσικου, Λουκιανού διάλογοι - Μ. Πλέσσα, Αχαρνής του Δ. Σαββόπουλου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...