Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

7 Απρ 2014

Παραίτηση της Διευθύντριας του 18ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων προς τη Διεύθυνση ΠΕ Τρικάλων

Παρακαλώ να κάνετε αποδεκτή την παραίτησή μου από τη θέση της Δ/ντριας του 18ου 6/θεσιου Δημ. Σχολείου Τρικάλων για τους λόγους που εν συντομία παραθέτω:

• Δεν επιθυμώ να μετέχω από τη θέση αυτή , στη διαδικασία της αξιολόγησης (ΑΕΕ- Εκπ/κού), η οποία θα οδηγήσει στην κατηγοριοποίηση σχολείων, εκπ/κών  και μαθητών.

• Θα δημιουργήσει κλίμα αβεβαιότητας , ανασφάλειας , ανταγωνισμού και αυταρχισμού στα σχολεία, γεγονός που θα έχει αρνητικές επιπτώσεις τόσο στη μόρφωση των παιδιών  όσο και στα εργασιακά δικαιώματα και την αξιοπρέπεια των εκπ/κών.

• Θα οδηγήσει  σε υποχρηματοδότηση των σχολικών μονάδων και αναζήτηση οικονομικών πόρων από χορηγούς και γονείς.

  Επίσης δε με βρίσκει σύμφωνη  η νεφελώδης και αμφίσημη πρόταση της ΔΟΕ για “δήθεν “ παραιτήσεις και νομικίστικες ακροβασίες για “κάλυψη” των Διευθυντών.

Απέναντι στα πολλά και περίπλοκα και στο συμφωνούμε διαφωνώντας, η λαϊκή σοφία αντιπαραθέτει: Δε γίνεται και η πίτα ολόκληρη  και ο σκύλος χορτάτος.

Επειδή λοιπόν είμαι της άποψης πως είναι δύσκολο πλέον κάποιος Διευθυντής να κρατά ισορροπίες και να έχει το ρόλο του συντονιστή και εμψυχωτή της σχολικής μονάδας , παρακαλώ να κάνετε δεκτή την παραίτησή μου.

                                                                                                 Τρίκαλα 4/4/2014
                                                                                                  Χασιώτη Ευγενία

Πηγή: http://www.alfavita.gr


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...